Toon 2 wit beeld

If your (rooted) Toon doesn't do what it's supposed to, post here. Dutch allowed / Posten in 't Nederlands toegestaan.

Moderators: marcelr, TerrorSource, Toonz, TheHogNL

Toon 2 wit beeld

Postby Snellie1972 » Sat Jul 10, 2021 9:32 pm

Goedenavond,

Heden avond is er een probleem ontstaan met onze rooted toon 2 het scherm is wit en kan er niet bij met SSH
Ik heb geprobeerd om het reset knopje 15 seconden ingedrukt te houden maar als ik die dan loslaat dan zie ik het opstart scherm maar niet meer dat de software inlaad.
Wat kan ik nog doen ??

Thanks in advance

Snellie1972
Snellie1972
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: April 2021

Re: Toon 2 wit beeld

Postby TheHogNL » Sun Jul 11, 2021 10:06 pm

Snellie1972 wrote:Goedenavond,

Heden avond is er een probleem ontstaan met onze rooted toon 2 het scherm is wit en kan er niet bij met SSH
Ik heb geprobeerd om het reset knopje 15 seconden ingedrukt te houden maar als ik die dan loslaat dan zie ik het opstart scherm maar niet meer dat de software inlaad.
Wat kan ik nog doen ??

Thanks in advance

Snellie1972


Als je het reset knopje blijft vasthouden zou ie in een recovery mode moeten komen. Dat herken je wel met gewoon tekst om het scherm. Kom je in de TSC recovery (dat kan je dan lezen als iets van TSC recovery mode), dan kan je die veilig gebruiken om je toon te recoveren met root behoud. Zolang altijd de reset knop vast houden tot het recoveren helemaal klaar is.
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1904
Joined: August 2017

Re: Toon 2 wit beeld

Postby Snellie1972 » Sun Jul 11, 2021 11:20 pm

Helaas als ik het reset knopje ingedrukt houd dan zie ik het scherm maar wordt langzaam weer wit


Thanks
Snellie1972
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: April 2021

Re: Toon 2 wit beeld

Postby TheHogNL » Mon Jul 12, 2021 8:04 am

Snellie1972 wrote:Helaas als ik het reset knopje ingedrukt houd dan zie ik het scherm maar wordt langzaam weer wit


Thanks


Kan je eens kijken of de voeding wel goed is? Heb je ergens anders een 24v voeding liggen?
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1904
Joined: August 2017


Return to Toon issues and support (Nederlands toegestaan)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest