plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Plugwise Forum about Plugwise devices and the Source software.

plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby labium » Fri Feb 12, 2021 7:57 am

goedemorgen,

ik heb nog steeds een plugwise source draaien op een windows machine, ik heb licenties voor 25-500 apparaten en meerdere netwerken.

Toch gooit de source er steeds nieuw aangemaakte apparaten uit, lijkt of hij zijn max berekeikt heeft, maar het zijn er nog steeds geen 250. Waar kan dat aan liggen
Attachments
pw2.jpg
versie de laatste
pw2.jpg (23.24 KiB) Viewed 399 times
pw11.jpg
licenties
pw11.jpg (18.06 KiB) Viewed 400 times
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby Akatar » Fri Feb 12, 2021 11:10 pm

is het een windows 10 machine?
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1106
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby labium » Sat Feb 13, 2021 9:56 pm

nee een windows 7
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby Akatar » Sat Feb 13, 2021 10:38 pm

je hebt trouwens tot 250 devices,
hoeveel heb je dan op 1 stick?
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1106
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby labium » Sat Feb 13, 2021 11:03 pm

niet zoveel 20 per stick globaal, maar allebij de sticks doen het
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby labium » Sat Feb 13, 2021 11:06 pm

te weing geheugen ?
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby Akatar » Sat Feb 13, 2021 11:16 pm

misschien database corrupt? rechten op die map?


blijkbaar heeft iedereen andere opties:
plug.JPG
plug.JPG (16.15 KiB) Viewed 329 times
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1106
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: plugwise source gooit aangemaakte apparaten er steeds uit

Postby labium » Sun Feb 14, 2021 12:23 am

ik heb me destijds alleen opgegeven voor beta testing
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands


Return to Plugwise Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest