Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Bwired » Mon Jul 27, 2009 12:10 am

De Alphatronics Visonic plugin voor Homeseer is vanaf heden te krijgen bij Digit (Robert)

Zie voor meer informatie dit topic:
topic.asp?TOPIC_ID=3171

Image


<hr noshade size="1"><font size="1">Pieter Knuvers
http://www.bwired.nl <i>Online House in the netherlands. Domotica, Home Automation.</i></font id="size1">
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5315
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Mon Jul 27, 2009 12:25 am

Newsflash
Ik ben de HS-plug-in voor deze interface,aan het beta-testen en het ziet er veelbelovend uit.
De eerste beta-release was een beetje buggy, na een correctie van de Digit is het redelijk stabiel. Maar zeer beta !!!!!!!!
Er is genoeg programeer werk te doen en testen. ik hou jullie op de hoogte.
En er is behoefte aan wat meer serieuse beta-testers !!

Gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Tue Jul 28, 2009 12:23 am

Na wat tegenslagen die best aan de windowskant zou kunnen liggen, wordt de plugin steeds uitgebreider.
Keyfobs worden herkend en wat erg fraai is dat de functie's worden herkend (ARM/AWAY/AUX/Home)
Motionsensor worden goed herkend, Brandmelder nog niet kunnen testen. Maar het gaat de goed kant uit.

Gr Ruud

Ps Ik ben alleen de Betatester, and Digit de progammeur
Last edited by Digit on Wed Dec 16, 2009 12:40 am, edited 1 time in total.
Reason: typo
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Fri Jul 31, 2009 7:51 am

Update,
De plugin is nu stabiel voor ruim 24 uur. De plugin reageerd goed op de nu voor ons standaard device's mct302 en keyfob en next pir's
Het is nu bijna tijd om Robert(Digit) te bestoken met wensen. Maar de basis is er!
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Fri Jul 31, 2009 8:09 am

@bwired
Pieter kan jij een 2 sticky topic's toe voegen? Bugs en wensen?
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Digit » Fri Jul 31, 2009 9:36 am

Ruud,
Dat zal ik vanavond wel even doen.

<hr noshade size="1"><font size="1">Robert
http://www.hekkers.net <i>Digit's Online Home.</i></font id="size1">
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Fri Jul 31, 2009 9:46 pm

Waarschuwing!!!
Koop alleen de interface bij waakzaamwonen, op marktplaats worden ze ook wel aangeboden, maar dit zijn oudere type's en werken niet met de Plugin samen.

Gr Ruud

ps en ik kan het weten:-(
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby TANE » Fri Jul 31, 2009 9:57 pm

heb je de andere terug kunnen sturen?


<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/domotica/hardware.html<i> My Domotica Hardware Software</i></font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Sat Aug 01, 2009 12:25 am

Ik mocht hem terug sturen voor 20 euro minder als de prijs die ik ervoor betaald heb.
Dat heb ik gedaan en nu wacht ik op de centjes.

Gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Mon Aug 03, 2009 8:29 pm

Plugin draait nu ruim 48 uur zonder enige problemen en mist geen signaal.
Hij ziet ook iedere keyfob, zelfs die van de buren 2 huizen verder;-).

Gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Tue Aug 11, 2009 11:28 pm

Update
Plugin komt steeds meer uit het beta stadium en is 99% betrouwbaar.
Heartbeat van sensoren is nu ook ingebouwd!
En de manual is ook al in de maak.
Dus op naar de final release!!!

Gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Digit » Wed Aug 12, 2009 12:08 am

Nou ja, final :-)
Want als er genoeg animo is, dan kan er nog veel meer omheen gebakken worden.
En Ruud, een publiekelijke "Thanks" is naar mijn mening wel op zijn plaats voor wat jouw energie en tijd voor de plugin hebben betekend.


<hr noshade size="1"><font size="1">Robert
http://www.hekkers.net <i>Digit's Online Home.</i></font id="size1">
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Ruud » Mon Sep 07, 2009 11:14 pm

Na een paar weken stabiel gewerkt te hebben en geen signaal gemist( zelfs van de keyfobs niet)
Mag ik toch wel stellen dat deze interface en de plugin een welkome aanvulling is op het domotica vlak.
Ik hoop dan ook dat er wat meer domoticanen eens naar deze interface gaan kijken.

Gr Ruud

ps Keyfob ontvangst is ruim rondom het huis!!! en een event aan de aux knop is makkelijk te realiseren
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Tozz » Mon Nov 16, 2009 1:10 pm

Ik begrijp dat het hier gaat om een plugin voor de Visonic PowerMax. Kan iemand me vertellen of de Pro versie ook werkt?
Tozz
Member
Member
 
Posts: 95
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Homeseer Alphatronics Visonic Plugin

Postby Rene » Mon Nov 16, 2009 1:42 pm

Dit is een plugin voor de Alphatronic receiver die de signalen van een Powermax Plus en Pro (gebruiken namelijk hetzelfde protocol) kan ontvangen. Je moet dus wel een Alphatronic receiver hebben!

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

Next

Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest