Alphatronics receiver word niet meer herkend (Status=4)

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Alphatronics receiver word niet meer herkend (Status=4)

Postby I-1 » Mon Jun 21, 2010 8:07 am

Beste,

Ik heb na lange tijd weer eens mijn servers aangezet.
Deze moesten uit ivm verbouwingen aan de zolder en serverruimte (op zolder)

Gisteren na het aanzetten lijkt alles normaal te werken ... maar mijn Alphatronics geeft een status code Status=4 aan.
En ik kan em niet gebruiken.

In de log geeft Homeseer dit aan:

Code: Select all
21-6-2010 8:00:54  - Plug-In - Initializing Plug-in: Alphatronics
21-6-2010 8:00:54  - Error - Initializing interface: Alphatronics->Value cannot be null.Parameter name: hostname
21-6-2010 8:00:54  - Plug-In - Finished initializing plug-in Alphatronics


Weet iemand wat hier fout gaat?
I-1
Member
Member
 
Posts: 201
Joined: January 2007
Location: Netherlands

Re: Alphatronics receiver word niet meer herkend (Status=4)

Postby Digit » Mon Jun 21, 2010 8:25 am

Je had onderstaande link natuurlijk al gezien en overeenkomstig gehandeld:
viewtopic.php?f=51&t=5005

Zo nee, doe dat dan eerst even.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Alphatronics receiver word niet meer herkend (Status=4)

Postby I-1 » Mon Jun 21, 2010 10:02 am

Digit,

Dat had ik nog niet gedaan ... ik heb em even geupdate als ik thuis ben kijk ik of mijn keyfobs weer werken en zo ...

Dank je wel!
I-1
Member
Member
 
Posts: 201
Joined: January 2007
Location: Netherlands


Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest