Alphatronics.mdb database groot? Verwijderen?

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Re: Alphatronics.mdb database groot? Verwijderen?

Postby Digit » Thu Aug 04, 2011 11:38 pm

Als je nu even terugleest, dan zul je zien dat je een conclusie trekt (of iig iets beweert) dat niet juist is.

Nergens staat dat de Plugin die database aanmaakt of zelfs uberhaupt nodig heeft.
Dat is dus ook niet zo...

Deze mdb file is onderdeel van de download, er is geen andere manier om er aan te komen. Als de database wordt gevonden, zal de Plugin hem gebruiken.
Wil jij die database niet gebruiken? Gooi hem weg en hij blijft weg. Voor altijd, tot je zelf besluit die database er weer neer te zetten.
Ook het gegeven dat je een SQL statement ziet staan mag geen reden zijn te denken dat er een database benodigd is.

Ik vind het dus een mooi verhaal, maar helaas gebaseerd op onjuiste uitgangspunten; case closed wat mij betreft. :)
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Alphatronics.mdb database groot? Verwijderen?

Postby nikagl » Thu Aug 04, 2011 11:45 pm

Helemaal duidelijk, die conclusie had ik ook al getrokken maar kwam blijkbaar niet duidelijk uit mijn post naar voren. Case closed en nogmaals bedankt voor een mooie plugin! :)
nikagl
Member
Member
 
Posts: 54
Joined: June 2010

Previous

Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest