Toon1 Wifi Module

Forum about Toon hardware, both versions 1 and 2 of Toon

Moderators: marcelr, TheHogNL, Toonz, TerrorSource

Post Reply
Tweak
Starting Member
Starting Member
Posts: 13
Joined: Wed Oct 09, 2019 1:35 pm

Toon1 Wifi Module

Post by Tweak »

Hello, is there someone here that has a spare part Wifi Module for me?
I only got Atheros modules and Toon1 only has realtek drivers in the kernel..
Tweak
Starting Member
Starting Member
Posts: 13
Joined: Wed Oct 09, 2019 1:35 pm

Re: Toon1 Wifi Module

Post by Tweak »

Solved, bought a toon1 for 15 euro =) (missed all the accessories) swapped the wifi module.
Still same problem :( wifi that is connected for like 1 hour and then drops.

Ofcours checked the AP and all other devices.. No problems with that.
Updated my Toon to the same version as the one i bought, exported all data
Rooted the other one and imported all data. Now the problem is no more.


Strange swapping the screen is not possible, gives a flickering display.
Ron_nl
Member
Member
Posts: 73
Joined: Tue Mar 26, 2019 3:20 pm
Location: Friesland

Re: Toon1 Wifi Module

Post by Ron_nl »

The display and the hardware are paired, so I've read somewhere.
So swapping them out isn't possible.
I've also heard that sometimes it is possible, but I guess you have to be lucky sometimes lol

Ron.
Tweak
Starting Member
Starting Member
Posts: 13
Joined: Wed Oct 09, 2019 1:35 pm

Re: Toon1 Wifi Module

Post by Tweak »

Maybe because the old one is from 2015 and the "new" one is from 2016?
This one has a little scratch on it :(
Post Reply

Return to “Toon Hardware”